Diensten

Met een oog voor detail en liefde voor het vak werkt Content Tandtechniek aan een perfect passend kunstgebit. Elke patiënt vraagt om een unieke oplossing. Vandaar dat we bij Content Tandtechniek enkel maatwerk leveren. Immers de patiënt staat bij ons centraal. Door onze jarenlange ervaring zoeken wij altijd naar de best passende oplossing. Problemen kennen wij niet. Wel uitdagingen. Ga met ons de samenwerking aan en laat uw prothese werk door ons verzorgen!

Milieubewust werken

Wij maken alles zo energiezuinig mogelijk. Zo schaffen we bijvoorbeeld geen grote machines aan voor digitale productie. Deze machines worden gemaakt in grote fabrieken, waarbij in de productie veel energie wordt gebruikt en uitstoot vrijkomt. Ook hebben we weinig afval bij het maken van de protheses door zorgvuldig om te gaan met onze materialen. De meeste digitale protheses worden gemaakt in lagelonenlanden zoals bijvoorbeeld China, India, Pakistan, of Thailand. De werkstukken worden dan per post verstuurd naar het buitenland. Deze worden dan heel goedkoop gemaakt, waar de patiënt geen weet van heeft. De kwaliteit en levensduur van het werkstuk is daardoor vaak niet zo hoog. Ook de arbeidsomstandigheden van de techniekers zijn in deze landen vaak niet eerlijk en niet verantwoord. Ondanks de afstand die het werkstuk aflegt, zijn door de lage lonen de kosten voor de patiënt hetzelfde als de handgemaakte werkstukken bij ons.

Prothese specialist

Prothetische behandelingen worden uitgevoerd bij ons op het lab of bij u aan de praktijk.  Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en prijzen. Wij zijn  u graag van dienst.

×

Maak nu een afspraak.

[CPABC_APPOINTMENT_CALENDAR calendar="1"]